22.7.2014

VIEWS, NEIGHBOURHOOD & OTHER STUFF

SOFT LANDING CAMP
Meillä oli siis tällänen lyhyt "leiri" heti vaihtovuoden alkuun. Oltiin väsyneitä ja paleltiin keskellä-ei-mitään, mutta seura oli ainakin hyvää ja ruoka kanssa:) Nukuin ekana yönä yli 13h, oho.
Käytiin myös yhdessä wild life centerissä missä oli KIIVEJÄ (siis niitä lintuja, ei hedelmiä) joita en voinu kuvata ku oli niin pimee ja ei saanu käyttää salamaa :-(














MY ROOM
Julisteet seinällä ovat vanhoja, koska tää on mun ei-enää-kotona-asuvan hostbrotherin vanha huone. Kirjatkin on sen omaisuutta, ja ajattelin lukevani ne kaikki läpi tän vuoden aikana 8)






ja niille, jotka ikävöivät kauniita suomalaisia piirteitäni:


NEIGHBOURHOOD
Taisin sano joskus aiemmin, että asun esikaupunkialueella. No, enää en oo niiinkään varma asiasta koska meiltä kaupunkiin hurauttaa parissa minuutissa. Joten asun kaupungissa, mutten ihan keskustassa.
näkymä huoneen ikkunasta <3



home sweet home


TOI AUTO PILAS MUN KOTIKATU-KUVAT

kotikatu




pakollinen kuva mun rakkauksistani, käytän näitä koko ajan..




that car again.

Tänään oli ensimmäinen kunnon päivä koulussa! Eilen roikuin vain sellasen toisen, vanhemman oppilaan mukana hänen tunneillansa ja kuuntelin vaan sivusta. Meillä on onneksi koulussa sellanen international student office, missä on pari tyyppiä ihan vaan meitä muunmaalaisia varten. 
Tänä aamuna sain vihdoin valita ittelleni oppiaineet! Luettuani kasan erilaisia vihkosia päädyin näihin aineisiin: english, history, chemistry, math, painting ja MIC, joka oli kai Moving Image Culture (?) eli toisin sanoen kaikkea elokuviin liittyvää. Mulla meni niin kauan aineitten valitsemisessa, että pääsin vasta myöhemmin päivällä tositoimiin eli matikkaan. En ollu ikinä ennen nähnyt sellasia laskuja, ja meillä oli vaan joku sijainen joka sano va et mitä pitää tehdä. Olin kyllä ainoo sieltä luokasta joka teki jotain, koska muut oli tietsikoillaan tai va jutteli keskenään. Kellään ei ollu edes kirjaa esillä, eikä se opettaja sanonut mitään. Jännää. Osasin joten kuten niitä laskuja, mutta vaihdan sen aineen varmaan johonkin toiseen. Ajattelin kuitenkin kokeilla vielä tän viikon loppuun, jos vaikka pääsisin jyvälle :--) 
Matikan jälkeen mulla oli englantia, eli äikkää. Termit oli englanniksi, mutta muuten kyllä tiesin jo kaikki jutut. Se oli ihan mukavan helppoa sen matikantunnin jälkeen... Kotiin pääsin 15.20, ja samaan aikaan pääsen joka päivä. Huomenna pitäis muistaa ottaa eväät mukaan, koska en haluais elää koko vaihtarivuottani kioskin ranskiksilla, sillä täälläpäin ei ole kouluruokaa. Meidän koulussa ei ole myöskään koulupukuja, mikä olisi kyllä ollut ihan kivaa vaihtelua...

Tänään mulla on varsinainen löhöilyilta, koska tänään on florettireenit johon en kalpamiekkailijana viitsi mennä. Toivottavasti jaksoitte lukea näin pitkän postauksen :)

1 kommentti: